• Voor iedere garage een passende deur

Elke dag plezier met een garagedeur van PBM

U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Snel rijdt u uw auto naar buiten en naar binnen. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt, geniet u van uw garagedeur. Want of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur roldeur, of openslaande garagedeuren. U hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Kanteldeur

Door de vrije keuze van kleur, exclusieve elementen, wel of geen geïntegreerde loopdeur, met of zonder beglazing en een variatie aan motieven en oppervlakken is een volledig individueel deurdesign mogelijk.

Roldeuren

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de roldeur ontworpen. Het plafond blijft vrij en u parkeert tot vlak voor de deur. De rolldeur opent en sluit met groot gemak.

Zijdelingse deur

De zijdelings sectionaaldeur opent in plaats van naar boven, naar de zijkant. Dat is behalve plaatsbesparend ook buitengewoon handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uitgaat.

Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.

Parkeergaragedeur

Met een collectieve garage, kiest u voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 06 51 70 30 43 of…