• Stil, snel, krachtig en veilige aandrijvingen met afstandsbediening

Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken

Met een druk op de knop of op basis van een sensor. Wij hebben verschillende aandrijvingen, zodat u er altijd een vindt die het beste bij uw situatie past. We hebben stille en veilige aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Ook als er veel wind staat zorgen de krachtige motoren ervoor dat u in- en uit kunt rijden. Voor industriële omgevingen hebben we een specifieke lijn aandrijvingen. Snelheid en veiligheid spelen daarbij een belangrijke rol. Ontdek het zelf!

Garagedeuraandrijving

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met onze deuraandrijvingen opent u uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met een druk op de knop vanuit uw auto.

Inrithekaandrijving

Open uw draai-of schuifhek met een van onze aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Wij bieden innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken en de RotaMatic voor draaihekken.

Accessoires

PBM heeft voor haar aandrijvingen een grote reeks aan accessoires, waaronder een serie design handzenders in diverse kleuren en ontwerpen. BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel 06 51 70 30 43 of…